Piushaven 3

5017AN Tilburg

+31-85-500-8712

Inchecken: voor 11:24

Uitchecken: voor 11:24

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Piushaven in Tilburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul Remmelzwaal
Wat een ongelofelijke haven. Na motorpech 3 weken in de Piushaven gelegen. De gastvrijheid van de havenmeesters is ongelofelijk. Wat hebben zij ons er doorheen geholpen. Ook complimenten naar alle mensen uit de buurt eromheen, een beter verblijf had ik me niet kunnen wensen. Komen zeker terug!!!
Zaankotter "Piet de Wit"
Deze haven staat met stip in onze top 5. Zeer gastvrije ontvangst en waanzinnig mooi plekje aan het terras van restaurant RAK. Zelfs de koffie werd aan ons achterdek bediend
Ellen Gitz
Gezellige stadshaven met rondom veel restaurants en terrassen. Supervriendelijke havenmeesters die je hartelijk welkm heten. Goede voorzieningen met mogelijkheid tot gratis wassen en drogen . Aanrader, wij komen zeker een keer terug

Piushaven

Leg eens aan in de grootste stadshaven van Brabant. Zie hoe de brugwachter eens per uur handmatig de historische brug draait. De Piushaven is een uitstekende uitvalsbasis: op loopafstand van het centrum en toch midden in het groen. Op de kop van de haven is een informatiehuisje waar u wandelroutes, fietsroutes, maar ook informatie over de prachtige Tilburgse musea terugvindt.

Ook is Tilburg een echte evenementenstad. Vanuit de Piushaven zijn deze vaak zelfs te voet te bereiken. Onder het motto ‘Piushaven, Levend Podium van Tilburg’ vinden elk jaar van mei t/m december tal van activiteiten en evenementen plaats op en rondom het water in de Piushaven. Van bioscoopfilms op het water tot een Drakenbootfestival in september.

De Piushaven is geopend voor de recreatievaart! 

De draaibrug “Prinsenhoeven” wordt tijdens het seizoen dagelijks (ieder uur) bediend:
– maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur;
– zaterdag en zondag van 09:00 tot 17.00 uur;
– op feestdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur op de oneven uren, na telefonische aanvraag bij de brugwachter (013-5429440)

De nabij gelegen ophaalbrug “Den Ophef” wordt aansluitend kort voor en na de draaibrug bediend. 

 

Buiten het passantenseizoen draaien de bruggen uitsluitend op aanvraag voor overwinteraars, vaste liggers en evenementen. Aanvraag twee dagen van tevoren via 013-5429440

 


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt