Turfhoofd 59

4731LZ Oudenbosch

+31-85-500-8540

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Oudenbosch in Oudenbosch delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan
Waardeloos , achterin het kommetje een grote bende, van troep in het water en op de wal een grote bende junks en ander rapalje, dat intimideert als mensen iets zeggen over geluidsoverlast. Gemeente Oudenbosch moest zich schamen dat er niet gehandhaafd wordt
Teuben
Haven, in de kom van Oudenbosch, ziet er gezellig uit, maar schijn bedriegt. Veel lawaai van dronken oost Europeanen, zowel overdag als s'avonds. Veel langsscheurende en lawaaimakende auto's. S'avonds samenscholende personen, die met hun auto's, bij de haven staan, zorgen niet echt voor overlast, maar is wel intimiderend. Er is totaal geen toezicht van politie of handhavers. Handhavers komen 1 x per dag even langs en rijden snel weer door. Er zijn veel verslaafden, voor zo'n kleine plaats. De Basaliek is mooi, maar verder heeft Oudenbosch niets leuks te bieden. Heel jammer, het had zo'n leuke en gezellige haven kunnen zijn.
Mike passant
Waardeloos, havenmeester komt niet eens in weekend voor opengebroken stroompaal , onaardig en bot , moet snel een andere havenmeester komen hij geeft geen info over sanitair etc...

Jachthaven Oudenbosch

4.5 van 5 (12 beoordelingen)

De kop van de knusse jachthaven ligt midden in het gezellige centrum van Oudenbosch. Op loopafstand bezoekt u leuke winkels, sfeervolle restaurants, bijzondere musea en natuurlijk de beroemde basiliek. Vanuit de jachthaven Oudenbosch maakt u plezierige vaar- en fietstochten. De monumentale jachthaven is opgenomen in de Vaarroute West-Brabant. Er zijn in de haven altijd plaatsen vrij voor passanten.

Ligplaatsen & voorzieningen:

De jachthaven biedt honderd ligplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Tevens is in de kom bij het havenkantoor WIFI. Een winkel voor watersportbenodigdheden, een tankstation en een scheepsreparatiebedrijf vindt u in de directe omgeving. De jachthaven biedt de mogelijkheid om een jaarplaats te huren of te kiezen voor het zomer- of winterseizoen.

Aanwezig zijn ruime en moderne voorzieningen zoals walstroom (€ 1,-) of meter, schoon en vers drinkwater (€ 0,50/100 liter) en een vuilwaterafzuiginstallatie (bij meldsteiger & gratis)

Ook is er op het havenkantoor de mogelijkheid om kleding etc te wassen en te drogen.

Havenkantoor

Het havenkantoor vindt u aan het Turfhoofd 59. Het havenkantoor wordt bemand door J.P. Recreatiemanagement. Zie voor openingstijden de aankondiging bij het havenkantoor. Passanten dienen zich bij aankomst bij de haven meester te melden.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt