Turfhoofd 59

4731LZ Oudenbosch

+31-85-500-8540

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Oudenbosch in Oudenbosch delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
onbeschofte havenmeester, kapotte steigers veel drijfvuil. Niet de meest fijne haven nu. Wel veel te doen in Oudenbosch en winkels op loopafstand.
Anoniem
Je bevindt je midden in het centrum van Oudenbosch, dat vooral bekend is van zijn prachtige Basiliek natuurlijk. De haven is er één die niet mag ontbreken op je lijst.
Gerrit Bergkamp
Een steengoede plek, alles bij de hand en fantastische vaargebieden in de buurt. Oftewel, ik kan iedereen deze haven ten zeerste aanbevelen.

Jachthaven Oudenbosch

4.5 van 5 (3 beoordelingen)

De kop van de knusse jachthaven ligt midden in het gezellige centrum van Oudenbosch. Op loopafstand bezoekt u leuke winkels, sfeervolle restaurants, bijzondere musea en natuurlijk de beroemde basiliek. Vanuit de jachthaven Oudenbosch maakt u plezierige vaar- en fietstochten. De monumentale jachthaven is opgenomen in de Vaarroute West-Brabant. Er zijn in de haven altijd plaatsen vrij voor passanten.

Ligplaatsen & voorzieningen:

De jachthaven biedt honderd ligplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Tevens is in de kom bij het havenkantoor WIFI. Een winkel voor watersportbenodigdheden, een tankstation en een scheepsreparatiebedrijf vindt u in de directe omgeving. De jachthaven biedt de mogelijkheid om een jaarplaats te huren of te kiezen voor het zomer- of winterseizoen.

Aanwezig zijn ruime en moderne voorzieningen zoals walstroom (€ 1,-) of meter, schoon en vers drinkwater (€ 0,50/100 liter) en een vuilwaterafzuiginstallatie (bij meldsteiger & gratis)

Ook is er op het havenkantoor de mogelijkheid om kleding etc te wassen en te drogen.

Havenkantoor

Het havenkantoor vindt u aan het Turfhoofd 59. Het havenkantoor wordt bemand door J.P. Recreatiemanagement. Zie voor openingstijden de aankondiging bij het havenkantoor. Passanten dienen zich bij aankomst bij de haven meester te melden.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt