Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Oudenbosch

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Oudenbosch

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

De kop van de knusse jachthaven ligt midden in het gezellige centrum van Oudenbosch. Op loopafstand bezoekt u leuke winkels, sfeervolle restaurants, bijzondere musea en natuurlijk de beroemde basiliek. Vanuit de jachthaven Oudenbosch maakt u plezierige vaar- en fietstochten. De monumentale jachthaven is opgenomen in de Vaarroute West-Brabant. Er zijn in de haven altijd plaatsen vrij voor passanten.

Ligplaatsen & voorzieningen:

De jachthaven biedt honderd ligplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Tevens is in de kom bij het havenkantoor WIFI. Een winkel voor watersportbenodigdheden, een tankstation en een scheepsreparatiebedrijf vindt u in de directe omgeving. De jachthaven biedt de mogelijkheid om een jaarplaats te huren of te kiezen voor het zomer- of winterseizoen.

Aanwezig zijn ruime en moderne voorzieningen zoals walstroom (€ 1,-) of meter, schoon en vers drinkwater (€ 0,50/100 liter) en een vuilwaterafzuiginstallatie (bij meldsteiger & gratis)

Ook is er op het havenkantoor de mogelijkheid om kleding etc te wassen en te drogen.

Havenkantoor

Het havenkantoor vindt u aan het Turfhoofd 59. Het havenkantoor wordt bemand door J.P. Recreatiemanagement. Zie voor openingstijden de aankondiging bij het havenkantoor. Passanten dienen zich bij aankomst bij de haven meester te melden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt