Benedenkade 2

4797AV Willemstad

+31-85-500-8436

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Uw ervaringen over Gemeentehaven Willemstad in Willemstad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

arjen van Suijlekom
veel te duur eur 2,38 per meter, knettergek dus ga hier niet naar toe, maar naar Numenasdorp,
Frank
Herstel ik bedoel € 25,- per nacht
Frank
De haven is nog steeds geweldig. Mooie locatie en een gezellig dorp. De prijs voor een overnachting is helaas enorm gestegen. €20,- /nacht voor een 36ft is echt te veel. Kwam er graag was een mooie weekend tripte. Nu maar twee keer nadenken.

Gemeentehaven Willemstad

De jachthaven in Willemstad biedt ruimte voor 240 pleziervaartuigen. Er is een speciale gastensteiger van 60 meter lang die gebruikt kan worden door passanten. Passanten kunnen daarnaast gebruik maken van de boodschappensteiger. De boodschappensteiger is 55 meter lang en is bedoeld voor passanten die tussen 09.00 uur en 16.00 uur willen aanleggen voor ‘een boodschap” of voor een kort bezoekje aan Willemstad. Passanten zijn tussen 09.00 en 16.00 uur niet havengeldplichtig

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Willemstad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt