Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Willemstad

Gemeentehaven Willemstad

De jachthaven in Willemstad biedt ruimte voor 240 pleziervaartuigen. Er is een speciale gastensteiger van 60 meter lang die gebruikt kan worden door passanten. Passanten kunnen daarnaast gebruik maken van de boodschappensteiger. De boodschappensteiger is 55 meter lang en is bedoeld voor passanten die tussen 09.00 uur en 16.00 uur willen aanleggen voor ‘een boodschap” of voor een kort bezoekje aan Willemstad. Passanten zijn tussen 09.00 en 16.00 uur niet havengeldplichtig

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Willemstad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt