Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Biesbosch

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Biesbosch

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Recht tegenover de Biesbosch ligt Jachthaven Biesbosch. Dé plek om deze wilde waternatuur met de boot te verkennen, want binnen enkele minuten vaart u vanuit de haven de zuidkant van het Nationaal Park binnen...
Een verrekijker is geen overbodige luxe, want het wémelt er van het leven.
Bevers, zeearenden, visarenden, het sierlijke ijsvogeltje, maar ook herten en wilde paarden zijn er te vinden. En er schijnt zelfs weer een otter gespot te zijn.

En na een dag ontspannen varen, zwemmen, vissen of zonnen in het groen, treft u alle comfort aan op de jachthaven.
De luxe steigers zijn voorzien van stroom, drinkwater en gratis (!) wifi.
Voor de dagelijkse boodschap is er minimarkt de Boot/Schap, maar een diner aan de waterkant bij één van de vele restaurants die de haven rijk is lokt natuurlijk ook.

Voor de kleinere watersporters is er (vanaf mei 2015) een fonkelnieuwe natuurspeeltuin met barbecueplaatsen.

Een keur aan nautische servicebedrijven en watersportwinkels maakt het aanbod compleet.
Alle faciliteiten op de haven bekijken? Bekijk de brochure via onderstaande button.

Uw ervaringen over Jachthaven Biesbosch in Drimmelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt