Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Van Weijen Maritime

Bootstalling Van Weijen Maritime

De bootstalling van Van Weijen Maritime is gelegen in het Noord-Brabantse dorp Heijningen. In de periode van oktober tot april is de hal bestemd voor winterberging. In de zomermaanden kunt u uw boot ook voor korte periodes stallen.

U vindt de bootstalling aan het water de Dintel, nabij het Volkerak. Het Hollands Diep en plaatsen als Roosendaal en Tiengemeten zijn goed vanuit deze plek te bereiken. De werf is per auto goed bereikbaar.

Op het haventerrein vindt u 1000m2 aan stallingsruimte, volledig climate controlled en beveiligd. Er is een doorrijhoogte van 7 meter en kunnen schepen gestald worden tot 18 mtr. / 30 ton. Er is een traillerhelling aanwezig en de stallingsruimte is tevens geschikt voor stalling van trailerbare boten.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van Weijen Maritime in Heijningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt