Markweg Zuid 1

4794SN Heijningen

+31-85-500-8016

Inchecken: voor 09:44

Uitchecken: voor 09:44

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Van Weijen Maritime in Heijningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Van Weijen Maritime

De bootstalling van Van Weijen Maritime is gelegen in het Noord-Brabantse dorp Heijningen. In de periode van oktober tot april is de hal bestemd voor winterberging. In de zomermaanden kunt u uw boot ook voor korte periodes stallen. Echter gecombineerd met onderhoud en lakwerk. 

U vindt de bootstalling aan het water de Dintel, nabij het Volkerak. Het Hollands Diep en plaatsen als Roosendaal en Tiengemeten zijn goed vanuit deze plek te bereiken. De werf is per auto goed bereikbaar.

Op het haventerrein vindt u 1000m2 aan stallingsruimte, volledig climate controlled en beveiligd. Er is een doorrijhoogte van 7 meter en kunnen schepen gestald worden tot 18 mtr. / 30 ton. Er is een traillerhelling aanwezig en de stallingsruimte is tevens geschikt voor stalling van trailerbare boten.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van Weijen Maritime in Heijningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt