Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Happy on Water

Bootstalling Happy on Water

In het Noord-Brabantse Cuijk vindt u de bootstalling van Happy on Water. Naast het stallen van uw boot kunt u hier ook terecht voor alle denkbare reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

U vindt de bootstalling aan de Lange Beijerd in het westen van Cuijk. Het bedrijf is niet aan het water gelegen waardoor u de werf niet per boot kunt bereiken.

In de werf vindt u een modern uitgeruste werkplaats waar u eenvoudige servicebeurt tot reparaties of volledige renovatie of revisie van uw boot of motor. Desgewenst kan er ook service op locatie plaatsvinden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Happy on Water in Cuijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt