Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Draekevaarders

Jachthaven WSV de Draekevaarders

Aan de Maas, centraal gelegen tussen de steden Roermond en Venlo, ligt de idyllische jachthaven van watersportvereniging De Draekevaarders. De haven ligt in het buurtschap Rijkel, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Beesel.

De haven biedt plaats aan ongeveer 60 boten en ligt midden in een schitterend natuurgebied. Voor de watersporter die van rust, natuur en ruimte houdt is het een waar paradijs. Ook personen die van wandelen en fietsen houden kunnen hier alle kanten op.

De Jachthaven ligt op 2 kilometer afstand van het kerkdorp Beesel. Het dorp Beesel is een karakteristiek dorp met monumentale panden en een gezellig marktplein, met rondom een aantal horecagelegenheden. Ook telt het dorp diverse winkels en een supermarkt. In het dorp proeft u de eeuwenoude tradities (onder andere het 7-jaarlijkse Draaksteken dat in 2016 wederom heeft plaatsgevonden) en de gastvrijheid van de bevolking. Bovendien kunt u genieten van de schoonheid van het lokale keramische erfgoed, dat vele gevels in het dorp siert.

Als passant bent u van harte welkom in deze jachthaven waar u geniet van de rust en de vrije natuur. De jachthaven is geopend gedurende het vaarseizoen van april t/m oktober. Bij aankomst meert u aan in een beschikbare box en meldt zich vervolgens bij de havenmeester. De havenboxen zijn geschikt voor schepen tot ca. 11 meter lengte.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Draekevaarders delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt