De Kamp 5

5855EG Well

+31-85-500-8006

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Vakantiepark Leukermeer in Well delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Mooie, goed onderhouden stalling. Maar erg jammer dat er geen bewaking is. Uit onze boot zijn diversen spullen weggehaald terwijl hij in de stalling stond. Domper op onze vakantie.
Anoniem
Wij liggen nu al voor het tweed jaar in deze geweldig haven. Ruim, nieuw en goed onderhouden. Erg leuk is de combinatie met jet park en restaurant
Anoniem
drie weken genoten van jullie gastvrijheid. Duizend maal dank! Robert, Nynke en de kinderen

Jachthaven Vakantiepark Leukermeer

4.6 van 5 (5 beoordelingen)

Uniek: een 5-sterren vakantiepark met luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Zélfs ligplaatsen voor watercampers!! Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte.

Zoekt u een mooie jachthaven op één van de mooiste plekjes van Limburg? Dan bent u bij Jachthaven Leukermeer aan het juiste adres. Het is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt