Nog een lastige bootklus voor de start van het vaarseizoen? OfferteHaven is de Werkspot voor de watersport

28mrt - by Jachthaven.nl - 0 - In Nieuws

Offertehaven is hét online platform voor iedereen die op zoek is naar de beste deals voor bootonderhoud, reparatie, transport en ander nautisch vakwerk. Of u nu vaart met een zeiljacht, sloep of motorboot, bij OfferteHaven vindt u altijd een scheepsvakman met een oplossing op maat. 

Dagelijks plaatsen watersporters gratis hun bootklussen op OfferteHaven. De juiste vaklui worden automatisch geïnformeerd en stellen met hun expertise kosteloos offertes op. Zo hebben booteigenaren altijd de keus welke specialist hun klus zal klaren. OfferteHaven beschikt over een netwerk van meer dan duizend vaklui, zodat iedereen verzekerd is van de beste deal.

Het vaarseizoen is in aantocht. Officieel gaan op maandag 1 april alle trossen los! Heeft u nog een klus die echt gedaan moet worden? Aarzel dan niet om via offertehaven.nl de juiste vakman te vinden. Het is heel simpel:

1. Plaats uw bootklus
Plaats uw bootklus online via OfferteHaven.nl in een paar eenvoudige stappen. De juiste vaklui worden meteen op de hoogte gebracht.


2. Vaklui reageren
Geïnteresseerde specialisten reageren meestal binnen 24 uur na het plaatsen van de klus met een voorstel op maat.

3. Vergelijk en kies
Vergelijk uw vaklui op basis van hun reactie, prijs, ervaring en reviews. Kies zelf met wie u contact opneemt en de klus is geklaard.

Ook nog een klus laten doen? Doe het >>> HIER <<< via OfferteHaven!

Dit mooie skutsje heeft via OfferteHaven binnen een dag een vakman gevonden die het schip zal stralen en een 2k verfsysteem aanbrengt

 

Deze Nimbus 26 vindt via OfferteHaven transport over de weg van Naarden naar Zwartewaal

 

Deze schattige Doerak is nog voor de seizoensstart via OfferteHaven voorzien van een prachtige nieuwe huik.

 

Wij wensen u een behouden vaart! 

Jachthaven.nl

DIT KAN U OOK INTERESSEREN


Share Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Reageren? Doe het hier!