Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Slochteren

Jachthaven Slochteren

In de provincie Groningen kunt u aanmeren bij Jachthaven Slochteren. De haven heeft 40 ligplaatsen en valt onder beheer van Marine Services Woudbloem, gelegen in het nabij gelegen Woudbloem.

U vindt deze rustige passantenhaven aan het Slochterdiep, op de hoek van de Hoofdweg en de Noorderweg. In het havengebouwtje is de plaatselijke VVV gevestigd. Hier vindt u ook basisvoorzieningen als toilet, douche en stroomvoorziening.

Ten zuidoosten van de haven zijn een tweetal restaurants gelegen. Ook vindt u hier het bezichtigingswaardige landgoed Fraeylemaborg. In Schildwolde, zo'n kilometer verderop, vindt u een supermarkt.

Uw ervaringen over Jachthaven Slochteren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt