Noorderweg 4

9621BN Slochteren

+31-85-500-8390

40

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Slochteren in Slochteren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Slochteren

In de provincie Groningen kunt u aanmeren bij Jachthaven Slochteren. De haven heeft 40 ligplaatsen en valt onder beheer van Marine Services Woudbloem, gelegen in het nabij gelegen Woudbloem.

U vindt deze rustige passantenhaven aan het Slochterdiep, op de hoek van de Hoofdweg en de Noorderweg. In het havengebouwtje is de plaatselijke VVV gevestigd. Hier vindt u ook basisvoorzieningen als toilet, douche en stroomvoorziening.

Ten zuidoosten van de haven zijn een tweetal restaurants gelegen. Ook vindt u hier het bezichtigingswaardige landgoed Fraeylemaborg. In Schildwolde, zo'n kilometer verderop, vindt u een supermarkt.

Uw ervaringen over Jachthaven Slochteren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt