Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Roodehaan

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Roodehaan

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Roodehaan in Warfhuizen wordt gerund door de gelijknamige camping. De haven is gelegen in het Groningse Warfhuizen, aan een 25 meter lange aanlegplaats langs het Reitdiep. Het gebied wordt omringd door knotwilgen en heeft een oude slaperdijk in de rug. De haven staat bekend om haar goede visplekken, speciaal voor brasem en snoekbaars.

De haven heeft 10 vaste ligplaatsen en 6 voor passanten. Deze bestaat uit een drijfsteiger die voorzien zijn van stroomaansluitingen. Tevens is er een insteekhaven voor visbootjes en dergelijke, tot een maximale lengte van 5 meter. Er is eveneens een trailerhelling aanwezig.

Camping Roodehaan is rustig en biedt naast kampeerplekken en goede sanitaire voorzieningen ook een restaurant en een kinderboerderij voor de kinderen. In de buurt is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over Jachthaven Roodehaan delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt