Roodehaansterweg 9

9963TC Warfhuizen

+31-85-500-8376

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Roodehaan in Warfhuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Hier kraait de Groningse haan op zn mooist!

Jachthaven Roodehaan

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Roodehaan in Warfhuizen wordt gerund door de gelijknamige camping. De haven is gelegen in het Groningse Warfhuizen, aan een 25 meter lange aanlegplaats langs het Reitdiep. Het gebied wordt omringd door knotwilgen en heeft een oude slaperdijk in de rug. De haven staat bekend om haar goede visplekken, speciaal voor brasem en snoekbaars.

De haven heeft 10 vaste ligplaatsen en 6 voor passanten. Deze bestaat uit een drijfsteiger die voorzien zijn van stroomaansluitingen. Tevens is er een insteekhaven voor visbootjes en dergelijke, tot een maximale lengte van 5 meter. Er is eveneens een trailerhelling aanwezig.

Camping Roodehaan is rustig en biedt naast kampeerplekken en goede sanitaire voorzieningen ook een restaurant en een kinderboerderij voor de kinderen. In de buurt is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over Jachthaven Roodehaan delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt