Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven Hunzegat

Haven Hunzegat

Aan de rand van Nationaal park Lauwersmeer ligt de prachtige jachthaven Hunzegat. De naam zegt het al; een 250 ligplaatsen tellende jachthaven. Maar er is nog meer, naast de jachthaven is er namelijk ook de watersportwinkel en de mastenmakerij.

Met op de achterhand het pittoreske Zoutkamp met zijn roemruchte verleden en de visserij. Hier is het goed toeven in de natuurlijke omgeving en uitstekend recreëren. Haven Hunzegat heeft elke watersporter iets te bieden.


De jachthaven telt 250 ligplaatsen en 40 passanten plaatsen. De haven is uitgebaggerd op 2 meter diepte en daardoor voor vrijwel elk schip goed begaanbaar. Vanaf hier is het ongeveer een half uur varen naar het Lauwersmeer, maar ook de andere kant op bijvoorbeeld via de staande mastenroute naar Groningen of over het Hunsingokanaal naar Leens en Wehe den Hoorn behoort tot de mogelijkheid om het Groninger platteland eens op een andere manier te bekijken.

De haven biedt u niet alleen een ligplaats in de zomer maar ook 's winters heeft het heel wat te bieden. Zo kunt u uw schip stallen op de wal zodat u er onderhoud aan kunt plegen. Als u het onderhoud liever uitbesteed is dat ook mogelijk. Zo bestaan er diverse mogelijkheden van de motor winterklaar maken tot het onderwaterschip schilderen of het inbouwen van diverse apparaten. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt