Strandweg 17

9974SM Zoutkamp

+31-85-500-8695

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Tankstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Haven Hunzegat in Zoutkamp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Haven Hunzegat

Aan de rand van Nationaal park Lauwersmeer ligt de prachtige jachthaven Hunzegat. De naam zegt het al; een 250 ligplaatsen tellende jachthaven. Maar er is nog meer, naast de jachthaven is er namelijk ook de watersportwinkel en de mastenmakerij.

Met op de achterhand het pittoreske Zoutkamp met zijn roemruchte verleden en de visserij. Hier is het goed toeven in de natuurlijke omgeving en uitstekend recreëren. Haven Hunzegat heeft elke watersporter iets te bieden.


De jachthaven telt 250 ligplaatsen en 40 passanten plaatsen. De haven is uitgebaggerd op 2 meter diepte en daardoor voor vrijwel elk schip goed begaanbaar. Vanaf hier is het ongeveer een half uur varen naar het Lauwersmeer, maar ook de andere kant op bijvoorbeeld via de staande mastenroute naar Groningen of over het Hunsingokanaal naar Leens en Wehe den Hoorn behoort tot de mogelijkheid om het Groninger platteland eens op een andere manier te bekijken.

De haven biedt u niet alleen een ligplaats in de zomer maar ook 's winters heeft het heel wat te bieden. Zo kunt u uw schip stallen op de wal zodat u er onderhoud aan kunt plegen. Als u het onderhoud liever uitbesteed is dat ook mogelijk. Zo bestaan er diverse mogelijkheden van de motor winterklaar maken tot het onderwaterschip schilderen of het inbouwen van diverse apparaten. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt