Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Het Haventje

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven W.S.V. Het Haventje

4 van 5 (1 beoordelingen)

Watersportvereniging 'Het Haventje' is in 1988 opgericht, telt ruim 125 leden en heeft haar verenigingshaven aan de Maas bij het prachtige plaatsje Batenburg.

De verenigingshaven is het pronkstuk van WSV 'Het Haventje' en ligt aan het begin van het prachtige gebied natuurgebied 'de Liendense Waard'.
De ruime invaart ligt tegenstrooms bij kmr 185.6 en ongeveer op een uur varen vanaf respectievelijk de sluis Grave of Lith.

Batenburg is met zijn kasteelruïne een beschermd stadsgezicht. Met het beperkt aantal inwoners wordt Batenburg vaak als dorp geduid maar heeft echter een verleden als stad ... en is zelfs één van de oudste steden van Gelderland.
Met recht kan er worden gezegd dat Batenburg met o.a. Wijchen, Appeltern, Maasbommel, Megen en Ravenstein op fietsafstand een prachtige uitvalsbasis is voor de rust, ruimte en natuur zoekende watersporter.

Naast de ca. 60 vaste ligplaatsen is er altijd wel een plaatsje vrij voor passanten, die altijd van harte welkom zijn.

Watersportvereniging 'Het Haventje' Batenburg is trots op haar mooie, rustige haven aan de Maas en verwelkomt dan ook graag gasten en passanten.

Overdag, van 9:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur ‘s middags, kunt u vrij aanleggen aan de passantensteiger om Batenburg en de omgeving te bezoeken. Vanaf 16:00 uur tot 9:00 uur de volgende morgen is havengeld verschuldigd.

Bij aankomst gelieve u zich te melden bij de havenmeester die u dan een passende ligplaats toewijst. Hij kan u verder van nodige informatie voorzien. De havenmeester doet vanaf ca. 16.00 zijn ronde en loopt dan alle passanten langs.
De dienstdoende havenmeester is te bereiken: (+31) 611215376. Het is niet mogelijk telefonisch een ligplaats te reserveren, maar de haven is zelden vol!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt