Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

W.S.V Het Esmeer

W.S.V Het Esmeer

WSV "Het Esmeer" heet u van harte welkom in de jachthaven, midden in de Bommelerwaard. Een uitstekend gebied om te recreëren en te genieten van de prachtige omgeving, natuur en bezienswaardigheden. De jachthaven heeft vele faciliteiten. Naast drinkwater en elektra, dat beschikbaar is op alle steigers, is er een goede toilet en was/douche accommodatie waar u gratis gebruik van kan maken. In de avond- en nachturen is dit gebouw afgesloten maar u kunt zich, met uw passantensleutel, te allen tijde toegang verschaffen. Ook een was/droogcombinatie is aanwezig, zodat u tijdens het verblijf de was kan doen.

Hoe bereikt u de haven?

De haven van WSV Het Esmeer bevindt zich aan Het Esmeer, een voormalige zandafgraving nabij de Afgedamde Maas. Komende vanuit de richting van de Merwede is de haven te bereiken door na de Wilhelminasluis bij Andel na ca. 20 minuten varen, direct na de loswal bij Poederoijen linksaf het Esmeer op te gaan. Komt u vanuit de richting Heusden, dan vaart u ca. 700 m. voorbij de pont Aalst - Veen (bij jachtwerf Neptunus) rechtsaf het Esmeer op.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt