Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Oosterbeeks Rijnoever

Oosterbeeks Rijnoever

Tussen de kribben van de Rijn liggen twee drijvende steigers met een 30 tal boten. Aan de buitenkant van deze steigers liggen zeil- en motorboten tot een maximale lengte van 6.50 meter. Voor passanten is er een box beschikbaar aan de ooststeiger.Aan de binnenkant liggen kleine roei- en visboten van max. 4.00 meter lengte.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt