Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Wellewille Box B38

Wellewille Box B38

Te huur overdekt ligplaats te Woudsend, populair watersport centrum voor de watersport.

In het gerenoveerde Wellewille ( www.wellewille.nl ) complex voor winterstalling ( tot 1 april 2018), een jaar of meerdere jaren. Het betreft box B38, welke centraal gelegen is in het complex en makkelijk is in en uit te varen. Afmetingen van de box is 13.12m x 4.40m. De doorvaarthoogte van de met mobile telefoon te bedienen deur is 4 meter. Het schip met stootwillen en eventueel davits, dient binnen deze maten te vallen De box is voorzien van 220 volt electriciteit aansluiting met meter. Het actueel verbruik wordt in rekening gebracht. Tevens is er een drinkwateraansluiting, toiletten, mileustation en afgesloten parkeerruimte op het complex.
Huurprijs winterstalling Euro 1000,- ( tot 1 april) , volledig jaar ( 1 april t/m 31 maart) Euro2350,-

Inlichtingen bij Dragt Yachtservice 0514-591970 of bij de adverteerder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
13.12 4.4 1.5 € 2350.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt