Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bob's Boatspot

Bob's Boatspot

Prachtige ligplaats voor een kleine boot. Op de grens tussen de Friese meren en het IJsselmeer is Workum een van de elf Friese steden met karakter. Een pittoreske stadskern met volop eetgelegenheden en bovendien de best watersportwinkels in de buurt!

Op deze prive ligplaats kunt u gebruik maken van luxe faciliteiten, is er stroom en een prachtig terras tot uw beschikking. U heeft uitzicht op de weilanden, maar staat ook binnen 100 meter in het centrum van Workum!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (3)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
7 5 0.5 € 6.50 gratis gratis gratis Boek nu
8 5 0.5 € 7.50 gratis gratis gratis Boek nu
6 5 0.5 € 5.50 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt