Rijksstraatweg 80

9257DV Noardburgum

051-179-3009

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Zwartkruis

Jachthaven ZWARTKRUIS is een moderne, ruim opgezette jachthaven met alle wenselijke voorzieningen. Door de ligging aan de rijksstraatweg Groningen-Leeuwarden is jachthaven Zwartkruis altijd zeer goed te bereiken, óók voor moeilijke boottransporten.

Ligplaatsen tot 14 meter
Open verbinding met Bergumermeer
Sportvissers ligplaatsen winterseizoen gereduceerd tarief
Beheerder aanwezig
Verbinding met Lauwersmeer, doorvaarthoogte 3.00 m. boven Fries zomerpeil

Jachthaven Zwartkruis heeft een open vaarverbinding met het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Vanuit de jachthaven bent in korte tijd midden in het bruisende watersportgebied van Friesland.

De Princenhof en het gezellige Eernewoude zijn slechts enkele uren varen. Ook pittoreske plaatsen als Kollum en Dokkum zijn gemakkelijk te bereiken en heel gezellig om een paar dagen te liggen.

Het uitgestrekte Lauwersmeergebied is een fantastisch en groot watersport-natuurgebied met een prachtig strand en uitstekende surf- en recreatiemogelijkheden.
De bekende haven van Lauwersoog is met de vele restaurantjes en winkels een bezoek waard.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt