Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zwartkruis

Jachthaven Zwartkruis

Jachthaven ZWARTKRUIS is een moderne, ruim opgezette jachthaven met alle wenselijke voorzieningen. Door de ligging aan de rijksstraatweg Groningen-Leeuwarden is jachthaven Zwartkruis altijd zeer goed te bereiken, óók voor moeilijke boottransporten.

Ligplaatsen tot 14 meter
Open verbinding met Bergumermeer
Sportvissers ligplaatsen winterseizoen gereduceerd tarief
Beheerder aanwezig
Verbinding met Lauwersmeer, doorvaarthoogte 3.00 m. boven Fries zomerpeil

Jachthaven Zwartkruis heeft een open vaarverbinding met het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Vanuit de jachthaven bent in korte tijd midden in het bruisende watersportgebied van Friesland.

De Princenhof en het gezellige Eernewoude zijn slechts enkele uren varen. Ook pittoreske plaatsen als Kollum en Dokkum zijn gemakkelijk te bereiken en heel gezellig om een paar dagen te liggen.

Het uitgestrekte Lauwersmeergebied is een fantastisch en groot watersport-natuurgebied met een prachtig strand en uitstekende surf- en recreatiemogelijkheden.
De bekende haven van Lauwersoog is met de vele restaurantjes en winkels een bezoek waard.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt