Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.C. De Leeuwenburg

Jachthaven W.S.C. De Leeuwenburg

In het hart van Harlingen vindt u de jachthaven van Watersportcentrum De Leeuwenbrug. De haven is een uitstekende uitvalbasis tochten over de Waddenzee, naar de eilanden of het Friese binnenland in via het Van Harinxmakanaal.

De haven is opgedeeld in twee getijdenhavens: de Noorderhaven, die geschikt is voor boten tot 2,20 m. diepgang, en de Zuiderhaven, voor dieper stekende schepen. De boxen in de haven zijn voorzien van rode en groene bordjes om de beschikbaarheid aan te geven.

De steigers zijn uitgerust met elektriciteit en er is drinkwater aanwezig. Beide havendelen zijn voorzien van sanitaire units en afvalcontainers rondom het terrein. Door de centrale ligging zijn restaurants, café's en winkels binnen loopafstand bereikbaar. Voor brandstof kunt u in de buitenhaven terecht.

Uw ervaringen over de jachthaven W.S.C. De Leeuwenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt