Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging St. Nicolaasga

Watersportvereniging St. Nicolaasga

De Watersportvereniging “St. Nicolaasga” is 19 maart 1969 opgericht door een aantal watersporters uit Sint Nicolaasga. De bedoeling was om dichter bij huis meer mogelijkheden te hebben voor de watersport. Mede door de enthousiaste inzet van de leden is de vereniging nu uitgegroeid tot een grote vereniging met een ruime, goed geoutilleerde eigen haven en een havenmeester in vaste dienst. De tarieven zijn door deze inzet laag gebleven. Er is een actief verenigingsleven en er zijn een drietal enthousiaste commissies.

De haven is gelegen tussen het Tjeukemeer en De Grote Brekken. Vanaf het Tjeukemeer is de maximale masthoogte 11,5 m (brug A6) , vanaf De Grote Brekken 12,5 m. De max. diepgang is 1,5m. Er is een eigentijds toiletgebouw, ook geschikt voor gehandicapten, elektriciteit op de steigers, water en diesel zijn verkrijgbaar en er is een vuilwaterinname station. Schepen tot 16 ton kunnen op de wal overwinteren en er zijn werkruimtes om de aan de boot te kunnen klussen..

Via het verenigingsblad “HET KOMPAS” worden de leden geïnformeerd en op de hoogte gehouden de diverse activiteiten zoals: opening vaarseizoen, himmeldei, zeillessen, zeilwedstrijden, barbecue, valkenweekend, kerstspel, diverse lezingen en cursussen.

De jachthaven beschikt over een aantal mooie faciliteiten. Zoals:

* Keurige winterstalling zowel binnen als buiten.
* Meerdere werkloodsen voor het onderhoud van de boten.
* Een eigen dieselpomp en vuil water inname punt.
* Keurige sanitaire voorziening. Ook toegankelijk voor rolstoel gebruikers.
* Iedere ligplaatshouder en passant kan beschikken over een eigen stroomvoorzien.
* Een zware scheepskraan voor het te water laten en op het droge zetten van de boten.
* Een mooie beschutte “Jollenhaven” voor de kleinere bootjes.

Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging St. Nicolaasga delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt