Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Us Hiem

Jachthaven Us Hiem

Us Hiem is gelegen aan een rustige, beschutte jachthaven van waaruit de Oudegaaster Brekken binnen twee minuten, zonder bruggen, te bereiken zijn. Twintig van de ligplaatsen in de haven horen bij onze accommodatie en kunnen ook apart gehuurd worden. Ze variëren van zeven tot tien meter, met een diepgang van maximaal twee meter. Elke box heeft toegang tot stroomvoorziening en drinkwater. Voor vaste klanten is er in de haven draadloos internet beschikbaar.

In het hoogseizoen is Us Hiem al tientallen jaren in gebruik als zeilschool. Daarnaast is Us Hiem te boeken als groepsaccommodatie. Us Hiem is gelegen aan de rustige weg tussen Oudega (Súdwest Fryslân) en Gaastmeer en Sandfirden. Dankzij de openslaande deuren aan twee kanten van de accommodatie biedt de recreatieruimte toegang tot de terrassen, waarvan er altijd wel eentje in de zon ligt. Us Hiem kijkt uit op uitgestrekte gras- en rietlanden en op de Oudegaaster Brekken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
12 4 3 € 13.50 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt