Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Pieter Bouwe

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Pieter Bouwe

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Pieter Bouwe ligt zeer gunstig midden in het Friese merengebied, vrij water naar de Fluessen en het Heegermeer. Binnen één uur bent u via Workum zo op het IJsselmeer. Vanuit de jachthaven kunt u verschillende dagtochten maken naar verschillende dorpen of steden, zoals Stavoren, Workum of Sloten. Maar ook rond de jachthaven is vanalles te doen, u kunt er heerlijk wandelen en fietsen en er is veel bedrijvigheid in Gaastmeer.

Prachtig beschut door rietkragen en bomen, biedt de haven ruimte aan c.a.150 schepen. Alle voorzieningen die aan een moderne jachthaven worden gesteld zijn aanwezig. Op iedere steiger vindt u een tappunt voor water en elektravoorzieningen, parkeergelegenheid op een besloten en veilig haventerrein, goede verlichting, wifi en er zijn uitgebreide sanitaire voorzieningen.

Tevens biedt jachthaven Pieter Bouwe een zo passend mogelijke service. Wij kunnen het hele jaar zorgdragen voor uw schip, van op- en aftuigen, schilder- en houtwerkzaamheden, technisch en motorisch onderhoud. Naast de "natte service" bieden wij ook mogelijkheden voor winterstalling op de wal of binnen en is er een kraan op de werf aanwezig om uw boot te hijsen (tot 16 ton).

Graag heten wij u van harte welkom op de haven!

Martijn en Rosalie Fakkeldij

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt