Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Nijefurd Watersport

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Nijefurd Watersport

5 van 5 (1 beoordelingen)

De kleinschalige haven is gelegen direct aan het Johan Frisokanaal, tussen het IJsselmeer en de Friese meren.

De haven biedt ligplaatsen van 10 en 11 meter. Tevens is er de mogelijkheid om een box met zijsteiger te huren. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en modern.

U kunt met de auto tot aan het schip rijden voor laden en lossen. Er is altijd iemand aanwezig en ’s nachts is het terrein afgesloten.

Tevens kunt u bij de haven terecht voor:

* Jachtservice
* Jachtmakelaardij
* Winterberging (botenlift 45 ton)
* Zeilreiniging

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt