Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Bootsma

Jachtwerf Bootsma

De jachthaven en jachtwerf Bootsma is gelegen in het Friese plaatsje Oudega. Door de centrale ligging in het Friese merengebied en de rustige, groene omgeving, komen zowel de watersporter als de natuurliefhebber hier aan hun trekken.

De jachthaven en werf bevinden zich aan de Aldegeaster Brekken. Plaatsen als Sneek, Heeg en Langweer zijn goed te bevaren vanuit de haven. Naast fraaie vaartochten leent de omgeving zich ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten.

In jachthaven bevinden zich zowel passantenplaatsen, ligplaatsen en vaste plaatsen. tot de faciliteiten behoren douches, toiletten, watertappunten, winkel voor watersportartikelen, parkeergelegenheid en een hijskraan (tot 5 ton).

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Bootsma delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt