Hoytemadyk 2

8614AR Oudega

50

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Bootsma

De jachthaven en jachtwerf Bootsma is gelegen in het Friese plaatsje Oudega. Door de centrale ligging in het Friese merengebied en de rustige, groene omgeving, komen zowel de watersporter als de natuurliefhebber hier aan hun trekken.

De jachthaven en werf bevinden zich aan de Aldegeaster Brekken. Plaatsen als Sneek, Heeg en Langweer zijn goed te bevaren vanuit de haven. Naast fraaie vaartochten leent de omgeving zich ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten.

In jachthaven bevinden zich zowel passantenplaatsen, ligplaatsen en vaste plaatsen. tot de faciliteiten behoren douches, toiletten, watertappunten, winkel voor watersportartikelen, parkeergelegenheid en een hijskraan (tot 5 ton).

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Bootsma delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt