Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven It Wiid

Jachthaven It Wiid

Camping en jachthaven It Wiid, gelegen in nationaal park de Alde Feanen, is een prachtige camping met jachthaven. De camping met jachthaven is geopend van 1 april tot 1 oktober.

De camping beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen en beschikt over 3 jachthavens, die plaats bieden aan 450 boten. Passanten zijn van harte welkom om aan te meren!

De jachthaven, camping en het bungalowpark liggen tegenover het dorp Eernewoude, of zoals de Friezen zeggen 'Earnewâld'. Het dorp ligt aan de andere kant van het water en is met een pontje te bereiken, maar u kunt er ook via de 'gewone' weg komen. Verhuur van bungalow's, apartementen, chalets, zeilboten, sloepen, fluisterboten etc.

Uw ervaringen over Jachthaven It Wiid delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt