Kooidyk 10

9264TP Earnewald

+31-85-500-8300

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven It Wiid in Earnewald delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Freezzz
Ongeveer 50 procent duurder dan gemiddelde jachthavens in Friesland. Helaas komen de service en de vriendelijkheid daarmee niet overeen. Geen water en electriciteit op de ligplaats. Er was wel een walaansluiting, maar die mochten we niet gebruiken. Sanitair gebouw is een aardig stukje lopen. Er zijn wel corona maatregelen, maar door de drukte werden deze nauwelijks gehandhaafd. De ligging is prachtig in een schitterend natuurgebied.

Jachthaven It Wiid

Camping en jachthaven It Wiid, gelegen in nationaal park de Alde Feanen, is een prachtige camping met jachthaven. De camping met jachthaven is geopend van 1 april tot 1 oktober.

De camping beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen en beschikt over 3 jachthavens, die plaats bieden aan 450 boten. Passanten zijn van harte welkom om aan te meren!

De jachthaven, camping en het bungalowpark liggen tegenover het dorp Eernewoude, of zoals de Friezen zeggen 'Earnewâld'. Het dorp ligt aan de andere kant van het water en is met een pontje te bereiken, maar u kunt er ook via de 'gewone' weg komen. Verhuur van bungalow's, apartementen, chalets, zeilboten, sloepen, fluisterboten etc.

Uw ervaringen over Jachthaven It Wiid delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt