Oude Steiger 3

9163GV Nes Ameland

+31-85-500-8246

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passanteplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Het Leijegat in Nes ameland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Het Leijegat

Deze kleinschalige jachthaven bevindt zich in het midden van het eiland Ameland, aan de voormalige veerbootsteiger. De jachthaven beschikt over moderne faciliteiten, maar heeft nog steeds een prachtig nostalgische sfeer. De haven biedt momenteel plaats aan 80 passanten. Daarnaast is er plaats voor maximaal vijftien klippers of grote platbodems.

De haven is geopend van 1 april tot 1 november.

Indien er geen havenmeester aanwezig is, kunt u zelf een ligplaats kiezen. Indien er wel een havenmeester aanwezig is zal deze u een plek aanwijzen, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen. Het reserveren van een plaats is helaas niet mogelijk. Wel kunt u op waddenhavens.nl kijken in hoeverre er plaatsen beschikbaar zijn. Deze site wordt dagelijks geactualiseerd. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om te bellen, wat vooral wordt aangeraden indien u mindervalide bent of kleine kinderen aan boord heeft.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt