Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Aldtsjerk

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Aldtsjerk

5 van 5 (1 beoordelingen)

Schippers kunnen in het Friese dorpje Aldtsjerk aanmeren in Haven Aldtsjerk. Deze jachthaven, gelegen aan het fraaie Oudkerkstermeer, is enkele jaren geleden uitgebreid en gemoderniseerd. Varen met een elektrische sloep is ook mogelijk.

In meer staat een bijzondere 'verenigingslokaal' van "De Vereniging de IJsclub Oudkerk". Dit gebouwtje staat op palen en is alleen per boot of schaats te bereiken. Het dorp maakt deel uit van de Noordelijke Elfstedenvaarroute en is ook prima te combineren met de Lits Lauwersmarroute. Vanuit de haven kunt Leeuwarden in ongeveer een uur bevaren.

De jachthaven beschikt over 31 vaste ligplaatsen en 8 plaatsen voor passanten. De ligplaatsen kunnen echter van elkaar verschillen qua ligging, instap en voorzieningen aan de steiger.
Denk hierbij aan wel/geen zijsteiger, halve zijsteiger of ligplaats langs de kade. De meeste ligplaatsen zij echter voorzien van stroom en vuil water. Eveneens heeft Haven Aldtsjerk verschillende hellingfaciliteiten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Haven Aldtsjerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt