Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Hindeloopen

5 van 5 (1 beoordelingen)

Gemeentehaven Hindeloopen

5 van 5 (1 beoordelingen)

De Gemeentehaven Hindeloopen wordt beheerd door Vereniging Hylper Haven. Deze kleine haven was van oudsher een vissershaven waar de fraaie omgeving getuige van is.

U kunt als passant van deze haven gebruik maken, er is water en elektra op de steiger aanwezig. Wilt u echter van het sanitair of de wasserette gebruikmaken dan dient u naar de naastgelegen jachthaven te gaan.

Vanaf de haven is deze pittoreske Friese stad uitstekend te verkennen. Het straatbeeld wordt gesierd door de gezellige straten, smalle grachten en houten bruggen. Daar vindt u tevens uitstekende restaurants en supermarkten.

Uw ervaringen over de Gemeentehaven Hindeloopen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt