Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Grou - Suderkade

Gemeentehaven Grou - Suderkade

Aan de Suderkade heeft u een mooie ligplaats, waarbij u kunt kiezen voor een ligplaats in één van de boxen of in de lengte van de steiger. U ligt dichtbij het dorp met al haar voorzieningen. Vanaf de Suderkade loopt u zo het oude centrum van Grou in.

Op de steigers vindt u voorzieningen voor elektriciteit en water.

Sanitaire voorzieningen
Bij de Hellingshaven vindt u dames- en herentoiletten.
Voor douches gaat u naar de Muziekkoepel op het Halbertsmaplein of het sanitairgebouw bij de Pikmeerhaven. Het Havenkantoor vindt u op de Volmawei in het centrum van Grou. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Afval en vuilwaterafvoer
Achter de huizen aan de Suderkade vindt u een afvalcontainer voor recreatieafval. Voor het legen van uw vuilwatertank kunt u terecht bij steiger C in de Pikmeerhaven.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt