Meersweg 6

9001BH Grou

+31-85-500-8418

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passanteplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Wifi
Restaurant
Kindervoorzieningen
Uw ervaringen over Gemeentehaven Grou - Pikmeerhaven in Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

m/s Jan van Houten
Gastvrije en correcte havenmeester.
Anoniem
Mooie haven, maar getver wat een smerige douches. Het is een nieuw douche en toilet gebouw! Wat zonde om dat niet te onderhouden. De haven krijgt van ons vijf bolders maar het toiletgebouw -5.
Anoniem
Prima ontvangst en ligplaats. Mooie locatie en prima sanitair

Gemeentehaven Grou - Pikmeerhaven

4.0 van 5 (5 beoordelingen)

De Pikmeerhaven is mooi gelegen met enerzijds zicht op het Pikmeer en anderzijds zicht op de wijk Oosterveld, die valt onder beschermd dorpsgezicht. De haven is op loopafstand van het centrum van Grou.

Op de kop van de steigers in de Pikmeerhaven staat een bord waarop de maximale boxmaat staat aangegeven. Zo kunt u eenvoudig de juiste plaats voor uw boot vinden. Op de steigers vindt u voorzieningen voor elektriciteit en water.

Naast het Theehuis vindt u het sanitairgebouw met douches en toiletten. Het Havenkantoor vindt u op de Volmawei in het centrum van Grou. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

U kunt geheel gratis gebruik maken van draadloos internet. Dit wordt u ter beschikking gesteld door de gemeente Boarnsterhim.

Uw ervaringen over Jachthaven Pikmeerhaven Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nlVaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt