Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Grou - Pikmeerhaven

4 van 5 (4 beoordelingen)

Gemeentehaven Grou - Pikmeerhaven

4 van 5 (4 beoordelingen)

De Pikmeerhaven is mooi gelegen met enerzijds zicht op het Pikmeer en anderzijds zicht op de wijk Oosterveld, die valt onder beschermd dorpsgezicht. De haven is op loopafstand van het centrum van Grou.

Op de kop van de steigers in de Pikmeerhaven staat een bord waarop de maximale boxmaat staat aangegeven. Zo kunt u eenvoudig de juiste plaats voor uw boot vinden. Op de steigers vindt u voorzieningen voor elektriciteit en water.

Naast het Theehuis vindt u het sanitairgebouw met douches en toiletten. Het Havenkantoor vindt u op de Volmawei in het centrum van Grou. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

U kunt geheel gratis gebruik maken van draadloos internet. Dit wordt u ter beschikking gesteld door de gemeente Boarnsterhim.

Uw ervaringen over Jachthaven Pikmeerhaven Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt