Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Grou - Hellinghaven

5 van 5 (2 beoordelingen)

Gemeentehaven Grou - Hellinghaven

5 van 5 (2 beoordelingen)

De Hellingshaven is een knusse haven voor ongeveer 40 boten. In de Hellingshaven ligt u heerlijk beschut.
In de haven vindt u voorzieningen voor elektriciteit en water.

Draadloos internet
U kunt geheel gratis gebruik maken van draadloos internet. Dit wordt u ter beschikking gesteld door de gemeente Boarnsterhim.

Sanitaire voorzieningenhellingshaventoiletten
Bij de Hellingshaven vindt u dames- en herentoiletten.
Voor douches gaat u naar de Muziekkoepel op het Halbertsmaplein of het sanitairgebouw bij de Pikmeerhaven. Het Havenkantoor vindt u op de Volmawei in het centrum van Grou. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Afval en vuilwaterafvoer
De afvalcontainer vindt u naast het sanitair gebouw. Voor het legen van uw vuilwatertank kunt u terecht bij de FRO-kade in de Hellingshaven

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt