Wielenlaan 19

8526GE Boornzwaag

+31-85-500-8578

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Tankstation
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Jachthaven de Woudfennen in Boornzwaag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Woudfennen

Jachthaven De Woudfennen ligt uniek centraal in het Friese merengebied, vlakbij Langweer en aan de Langweerder wielen. Het is een sfeervolle gezellige haven in Friesland met 90 vaste ligplaatsen, 300 meter passanten ligplaatsen en heeft een bijzonder mooi gelegen restaurant Bista Lago met rondom terras aan het water. De palmbomen op het gehele terrein, en de vrolijke kleuren, geven de haven een zonnige, vrolijk karakter.

Vaste Ligplaatsen en passanten ligplaatsen


De jachthaven biedt u prachtige vaste ligplaatsen tegen scherpe seizoenprijzen, op een top locatie in Friesland met een zeer gunstige ligging en goede bijbehorende faciliteiten. Ook voor passantenaanleg is de haven een beleving voor jong en oud.

Restaurant Bista Lago


Het restaurant Bista Lago op de haven heeft een zeer groot terras aan het water en is ingericht in prachtige Caribische stijl met palmbomen en heerlijke lounge banken. De unieke ligging, kwaliteit, gastvriendelijk en scherpe prijzen zijn een aantal kenmerken van de haven.

Faciliteiten


Bij de haven is een sanitair gebouw met nette douches en wc’s en een wasruimte met 2 wasmachines en een droger. Ook bezit de haven ruim 70 eigen parkeerplaatsen, een dieselpomp en de veerpont naar Joure en het natuurgebied DE WOUDFENNEN, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen en het water daar is heerlijk zwemwater.

Uw ervaringen over Jachthaven de Woudfennen in Boornzwaag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt