Hellingpad 16

8539SW Echtenerbrug

051-479-3025

50

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jaap Berkenbosch
Wij komen hier al jaren en dat is niet voor niets: Jachthaven de Merenpoort heeft een goede ligging, fijn personeel en is bovendien van alle gemakken voorzien. 5 sterren!
Jaap Berkenbosch
Een gezellige en goed georganiseerde haven aan het Tjeukemeer

Jachthaven de Merenpoort

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

In het Friese Echtenerbrug vindt u de jachthaven van De Merenpoort B.V. Deze rustige haven is gelegen aan de Pier Christiaanssloot, een stukje van de oude turfroute die uitloopt in het Tjeukemeer.

Vanuit de haven kunt u goed wateren als de Langwarder Wielen, De Kúfurd, Groote Brekken en het IJsselmeer bereiken. Bij de nabijgelegen sportvelden, net over de brug, eerste straat rechts, kunt u gratis parkeren.

Veel ligplaatsen in de haven zijn vaste ligplaatsen. Wanneer deze vrij zijn, zijn deze ook voor passanten beschikbaar. Naast sanitaire voorzieningen (ook voor mindervaliden), vindt u een wasruimte voor wasgoed en afwas. Vissen en barbecueën is toegestaan op het terrein. Winkels en horeca vindt u op loopafstand van de haven. U kunt in de haven ook tanken (Euro 95 en diesel) en er is een watersportwinkel aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Merenpoort B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt