Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Merenpoort

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven de Merenpoort

5 van 5 (2 beoordelingen)

In het Friese Echtenerbrug vindt u de jachthaven van De Merenpoort B.V. Deze rustige haven is gelegen aan de Pier Christiaanssloot, een stukje van de oude turfroute die uitloopt in het Tjeukemeer.

Vanuit de haven kunt u goed wateren als de Langwarder Wielen, De Kúfurd, Groote Brekken en het IJsselmeer bereiken. Bij de nabijgelegen sportvelden, net over de brug, eerste straat rechts, kunt u gratis parkeren.

Veel ligplaatsen in de haven zijn vaste ligplaatsen. Wanneer deze vrij zijn, zijn deze ook voor passanten beschikbaar. Naast sanitaire voorzieningen (ook voor mindervaliden), vindt u een wasruimte voor wasgoed en afwas. Vissen en barbecueën is toegestaan op het terrein. Winkels en horeca vindt u op loopafstand van de haven. U kunt in de haven ook tanken (Euro 95 en diesel) en er is een watersportwinkel aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Merenpoort B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt