Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Bouma

Jachthaven Bouma

In het mooie Friesland (Fryslân) vlakbij Sneek, vindt u Jachthaven Bouma.

Jachthaven Bouma is een haven met een rustige sfeer. Karakteristiek en gemoedelijk. Inmiddels vindt u hier al ruim 35 jaar ligplaatsen en winterstalling / winterberging Watersportdorp Uitwellingerga is gelegen vlakbij Sneek. De jachthaven ligt op zo'n 20 minuten varen van het Sneekermeer (zonder bruggen), in het centrum van de Friese watersport. Ook de Goingarijpster Poelen, de Brekken en de Langweerder Wielen zijn goed en snel bereikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Bouma in Uitwellingerga delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt