Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Antaris

Bootstalling Antaris

In Woudsend, Friesland vindt u de bootstalling van Antaris. Naast winterstalling kunt u hier terecht voor onderhoudswerkzaamheden aan uw sloep, occasions en eigen modellen.

U vindt Antaris ten midden van het Friese merengebied. Zo kunt u na de winterperiode het water op in een uniek natuurgebied.

Het bedrijf biedt een winterberging met een verwarmde opslag. Tevens is het mogelijk om winteronderhoud te laten verzorgen, zoals noodzakelijke reparaties, schilderwerk of een poetsbeurt. Het is ook mogelijk om zelf onderhoud aan uw boot te doen. Wilt u uw boot in de winterperiode buiten laten liggen, dan kunt u een winterkleed plaatsen zodat deze beschermd is tegen de elementen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Antaris delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt