De Zwaan 28

8551RK Woudsend

+31-85-500-8595

0

ligplaats

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Antaris in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling Antaris

In Woudsend, Friesland vindt u de bootstalling van Antaris. Naast winterstalling kunt u hier terecht voor onderhoudswerkzaamheden aan uw sloep, occasions en eigen modellen.

U vindt Antaris ten midden van het Friese merengebied. Zo kunt u na de winterperiode het water op in een uniek natuurgebied.

Het bedrijf biedt een winterberging met een verwarmde opslag. Tevens is het mogelijk om winteronderhoud te laten verzorgen, zoals noodzakelijke reparaties, schilderwerk of een poetsbeurt. Het is ook mogelijk om zelf onderhoud aan uw boot te doen. Wilt u uw boot in de winterperiode buiten laten liggen, dan kunt u een winterkleed plaatsen zodat deze beschermd is tegen de elementen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Antaris delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt