Vossemeerdijk 23

8251PM Dronten

+31-85-500-8632

Inchecken: voor 11:02

Uitchecken: voor 11:02

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Inter Marina Ketelhaven in Dronten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

schoekkerhaven

Jachthaven Inter Marina Ketelhaven

De jachthaven van Inter Marina Ketelhaven ligt aan het ketelmeer bij Dronten, Flevoland. Nabij de monding van de Ijssel, op een kruispunt van vijf vaarwegen, vindt u deze haven direct naast de Ketelsluis.

U heeft in de Ketelhaven vele vaarmogelijkheden. Zo ligt het Ijsselmeer ligt op 30 min. varen, Urk op ongeveer een uur. Via de randmeren kunt u plaatsen als Elburg of Harderwijk aandoen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid via het Ramsdiep/het Zwarte water richting de weeribben te varen. Door de sluis via de Hoge of Lage Vaart te gebruiken vaart u richting Dronten, Biddinghuizen of Harderwijk.

Basisvoorzieningen zoals toiletten, douches, wasmachines zijn in de haven aanwezig. Reparatie en tankmogelijkheden bevinden zich in de buurt. In de directe omgeving vindt u het restaurant Lands End.

Uw ervaringen over de jachthaven van Inter Marina Ketelhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt