Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Inter Marina Ketelhaven

Jachthaven Inter Marina Ketelhaven

De jachthaven van Inter Marina Ketelhaven ligt aan het ketelmeer bij Dronten, Flevoland. Nabij de monding van de Ijssel, op een kruispunt van vijf vaarwegen, vindt u deze haven direct naast de Ketelsluis.

U heeft in de Ketelhaven vele vaarmogelijkheden. Zo ligt het Ijsselmeer ligt op 30 min. varen, Urk op ongeveer een uur. Via de randmeren kunt u plaatsen als Elburg of Harderwijk aandoen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid via het Ramsdiep/het Zwarte water richting de weeribben te varen. Door de sluis via de Hoge of Lage Vaart te gebruiken vaart u richting Dronten, Biddinghuizen of Harderwijk.

Basisvoorzieningen zoals toiletten, douches, wasmachines zijn in de haven aanwezig. Reparatie en tankmogelijkheden bevinden zich in de buurt. In de directe omgeving vindt u het restaurant Lands End.

Uw ervaringen over de jachthaven van Inter Marina Ketelhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt