Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Gemeentehaven Almere

Jachthaven Gemeentehaven Almere

In Jachthaven (gemeentelijke passantenhaven) Almere kunt u afmeren aan de kade of in een box aan één van de steigers. U ligt hier een stuk gezelliger, maar natuurlijk ook luidruchtiger, dan in de jachthaven. Rondom de havenkom zijn diverse winkels, restaurants en terrasjes.

Op de meeste plaatsen is elektra beschikbaar. Water is via een centraal tappunt te tanken. Het sanitair is in orde en het liggeld bedraagt €0,85/m.

Vanuit het Weerwater kunt u heel Almere ontdekken via het water. Binnen no time bent u op de Noorderplassen en het Gooimeer. Vaar door de leuke vaarten en grachten in Almere en geniet van het mooie weer.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Almere delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt