Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Schaap Ship CARE

Bootstalling Schaap Ship CARE

In Lelystad vindt u de bootstalling van de Schaap Ship CARE. De moderne jachtwerf biedt uiteenlopende stallingmogelijkheden, service- en onderhoudsmogelijkheden.

De jachtwerf is gelegen aan de Havendiep op de hoek van de Cultuurhaven. Het terrein is goed bereikbaar met de auto en u vindt er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de werf kunt u onder meer naar de Oostvaardersdiep of het Markermeer varen.

Tot de zomer- en winterstallingmogelijkheden behoren buitenstalling, verwarmde binnenstalling, in een geïsoleerde loods, in een ongeïsoleerde loods en buitenstalling. De overige dienstverlening bestaan onder meer uit polyester reparatie, hellingbeurt, osmosebehandeling, scheepsbetimmering, spuit- en lakwerk.

Uw ervaringen over de bootstalling van jachtwerf Schaap Ship CARE delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt