Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jollenhaven De Waolenwiert

Jollenhaven De Waolenwiert

op de website van zeilvereniging De Waolenwiert. De jollenhaven is gelegen aan het grindgat bij Oost-Maarland (5 km ten zuiden van Maastricht) in het mooie Zuid-Limburg. Naast open zeilboten zijn er ook diverse catamarans. Elk jaar worden er voor leden en niet leden een 6 tal wedstrijden georganiseerd, waar ook jeugdige zeilers aan deelnemen. Hiernaast worden er zeillessen gegeven aan jongeren en volwassenen. Kom vooral eens langs, het is de warmste plek van Nederland, met een prachtige omgeving, en vaak een uitdagend windje.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt