Steenwijkerstraatweg 86

7942HR Meppel

+31-85-500-8537

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Pro Aqua in Meppel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Prima haventje, mankeert niets aan

Jachthaven Pro Aqua

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Pro Aqua in Meppel is gelegen aan de Drentse Hoofdvaart en één van de grootste jachthavens in Noord-Nederland. Toen in 1982 de Eista-werf in Nederhemertophield te bestaan zijn de rechten, de tekeningen en het archief door Pro Aqua overgenomen. Sindsdien is Pro Aqua bekend als dé Doerak jachthaven in Nederland. Behalve in Doeraks bemiddelt Pro Aqua ook in de verkoop van andere, goed onderhouden werfgebouwde jachten. Gemiddeld liggen 90 jachten in de haven te koop.

De jachthaven is door zijn gunstige ligging een prima vertrekpunt naar de mooiste vaargebieden in Noord-Nederland. Via de Drentse Hoofdvaart naar Groningen en Duitsland, de Turfroute door fraaie landelijke gebieden in Drenthe en Friesland. De kop van Overijssel met het schitterende moerasgebied de Weerribben en de watersport plaatsen Giethoorn, Vollenhove, Blokzijl en Ossenzijl. Van hier is Friesland met zijn meren in een paar uur bereikbaar. In zuidwestelijke richting via Kampen en eventueel Urk zijn de randmeren aan de Flevozoom in een dag varen te bereiken met plaatsen als Elburg, Harderwijk en Zeewolde. In zuidoostelijke richting via de IJssel richting Zutphen en verder, of de Overijsselse Vecht naar Dalfsen en Ommen. Mede vanwege de centrale ligging is het een van de mooiste watersportgebieden in Noord- en Midden Nederland.

Uw ervaringen over Jachthaven Pro Aqua delen? Dat kan hier. Plaats een review over jachthaven Pro Aqua zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt